Uw nieuwe kunststof schuifpui; functionaliteit

en esthetiek om generaties lang mee te gaan!

   
 
 
 

 

  

Kunststof kozijnen
gegarandeerd en gerealiseerd
tot 50% goedkoper!


Vlak of Renovatieprofiel...
Beide profielen zijn voorzien van stalen versterkingen!  Het vlakke profiel is 7 cm, terwijl het renovatieprofiel een dikte van 10,6 cm heeft. Daardoor heeft het renovatieprofiel meer dieptewerking en lijkt het meer op hout. Het vlakke profiel oogt daarentegen toch wat strakker en moderner en is uitermate geschikt voor nieuwbouw woningen met een modern karakter. Onder het prettige uiterlijk van Veka kozijnen schuilt een minstens zo belangrijk innerlijk. Dankzij de constructie, met meerder wanden en stalen versterkingen, zijn de TOPLINE profielen in iedere toepassing bijzonder duurzaam, vormvast en onwrikbaar.
Topline kozijnprofielen van Veka zijn opgebouwd uit meerdere kamers en voorzien van hoogwaardige dichtingen. Bovendien zorgt de constructie voor een optimale aanduwdruk, zodat ramen en deuren altijd hermetisch sluiten. Deze combinatie van factoren levert een hoge isolatiewaarde op, waarvan U in meerdere opzichten de vruchten plukt: U heeft geen last van tocht, U bespaart op uw stookkosten en hinderlijke geluiden van buiten dringen niet of nauwelijks door naar binnen.

 

Een rustig gevoel: de beste beveiliging tegen inbraak...
Het is helaas de realiteit van vandaag: deuren en ramen moeten berekend zijn op het weren van ongewenst bezoek. Met het oog daarop biedt VEKA kozijnsystemen die voorzien kunnen worden van het politie keurmerk 'veilig wonen’ Mede dankzij de stalen versterking in de profielconstructie wordt hiermee de allerhoogste mate van inbraakwerendheid gerealiseerd.

 

Een sobere of karakter
verhogende toepassing...

Met VEKA kozijnprofielen kan elke nieuwbouw-woning, ongeacht de architectonische stijl, worden voorzien van een herkenbaar eigen gezicht. Maar ook bij verbouwing en renovatie van bestaande objecten biedt VEKA buitengewoon fraaie en harmonieuze oplossingen.


 

voordelige kunststof deuren


Hefschuifdeuren, terrasdeuren of tuindeuren bieden u riante ruimtelijke mogelijkheden. Woonkamers vormen een geheel met de tuin en terrassen worden tot leefruimte omgebouwd...

TOPLINE NL schuifdeuren zijn een typisch VEKA product en bieden als zodanig de optimale synthese van functionaliteit en schoonheid.
De voordelen op een rijtje:
Schuifdeuren Een-, twee-, drie-, of vierdelige schuif- deuren zijn mogelijk, of meerdere schuifdeuren, of in het midden twee van elkaar afschuivende deuren. Het kozijn voor de grootste deuren is met aluminium versterkt.
De parallelschuifdeur is een goed alternatief als het om kleinere afmetingen gaat. De slanke profielen zorgen voor een elegante oplossing. Het beslag, met name de schuivende vleugel, laat zich gemakkelijk bedienen in loop- of kiepstand (beluchting). Bij het slui- ten merkt men, hoe het beslag de schuifdeur aantrekt, ofwel regen- en winddicht maakt. Het slanke profieldesign zorgt ervoor dat de schuifdeur optisch optimaal harmonieert met het totale bouwconcept.

kunststof vouwdeur...

kunststof schuifdeur

hoogwaardige kunststof vouwdeuren.....

TOPLINE hefschuifdeuren zijn gemaakt uit verhoogd slagvaste, weerbestendige grondstoffen. Vooral bij grote bouwelementen zijn materiaal eigenschappen en constructie van groot belang ten aanzien van kwaliteit en functie. Extra staalversterkingen, hoge isolatie en stabiele dikwandige meerkamerprofielen kenmerken TOPLINE en bieden optimale garantie. Fraai vormgegeven en zeer gebruiksvriendelijk in diverse oplossingen en kleuren. De hefschuifdeuren sluiten naadloos aan in vorm en kleur op de kunststof kozijnprofielen van TOPLINE NL.

 

kunststof hef / schuifdeur

 

uw kunststof kozijnen in kleur

kunststof schuifpuien

kunststof deuren

kunststof rolluiken

 

Copyright ©2005-2012 kozijnenverkoop.nl